torsdagspigg.

oj vad länge sedan det var jag skrev här. jag sitter i alla fall och lyssnar på christian walz och checkar lite mail. jag är hemma hos elin och hon ligger och sover. det blev rätt sent idag men jag är (till skillnad från henne) väldigt pigg och fräsch. ja, för jag har hunnit duscha, borstat tänderna i en kvart och påbörjat lunch. jag ska till tandläkaren och därför måste man vara fräsch i munnen. äckligt annars, huh.

anledningen till att jag inte har orkat eller hunnit vara så aktiv bloggerska (som jag kanske inte är i vanliga fall helelr) är för att jag fått en ny liten krabat att ta hand om. eller liten och liten, det är en kompis häst som jag blivit extramamma åt och som jag börjat rida seriöst. och serioser tar en massa tid, det vet ju alla.

jag har i alla fall lov och på lördag ska vi låtsas att det är sommar och göra sommarmat och dricka vitt vin och sådant. ja, för nu är sommaren mer än välkommen.

för man kan liksom inte fatta att det är högbospelen (nationella hopptävlingar) utomhus om tre veckor!!!
jag börjar bli nervös. och om två veckor är det regional dressyrtävling och jag och elin har lovat att vara speakers hela helgen. alltså fredag-söndag. jag förstår inte hur jag ska orka det. men jaja. klasserna som går är i alla fall LA:4-St:Georg. sånt är mycket roligt att titta på. =)

nej, nu ska jag se till så att inte laxen bränner vid.
på återseende.