om man skulle försöka en gång till..

ja, just det. jag upptäcker ju faktiskt för varje gång jag läser lite favvobloggar, hur kul det ändå verkar vara att liksom hävda sitt liv på det här viset. egentligen fullkomligt oväsentligt, men ja. kanske gör jag det nu mest för att min kära mor (vanligatanten.blogg.se) börjat blogga. då infinner sig ofrivilligt känslan av att vara lite omodern, om jag inte bloggar.

fast det är sommar nu, och sådär hemskt mycket tid vill jag inte sitta framför datorn. det känns ganska allmänmänskligt att vara ute mest, förutom när det regnar. och sånt har vi ju ganska gott om här, inte sant?
med andra ord får vi se var det leder, jag gör i alla fall ett nytt försök.

jag flyttar till huvudstaden om sisådär två månader. jag behöver massor av coola inredningsidéer, länkar till bra sidor med mera. jag har en stor tvåa (!) inte alls långt från stan. började tro att det blev parkbänken för mig och min roomie där ett tag. men som sagt, ge mig massor av idéer. jag tycker att ikea är sjukt tråkigt och lite fult, så helst lite mer originella tips och idéer än vad som finns i ikeas sortiment. =)

musiken: bloc party, stereo total
böckerna: ediths jag av ebba witt-brattström och de galnas hus av karin fossum

vad jag ska göra i sthlm? jag ska läsa lite kurser, förhoppningsvis kreativt skrivande eller genusvetenskap.

på återseende!