vååår

visst börjar det kännas som vår? ja, för solen värmer faktiskt. nu ska jag gå ut på (får jag säga det?) vårpromenad med frasse och sedan ska jag till stallet. ska rida ut i det här fina vädret och sedan rida för eva i eftermiddag. nästa helg tävlar jag så jag och mamma ska inhandla en ny kavaj. superkul ska det bli.

ikväll ska vi ha temakväll med pajätning. =) jag och kerstin ska göra en paj med aprikoser och hallonsås till. imorgon är det utgång i gävle, med så snälla nyktra vänner som skjutsar och hämtar. lite lyxigt. nej, nu ska jag gå ut och jag ser att det till och med är barmark.

ikväll: marinblå cityshorts, svart oversize kofta, mammas fina aprikosfärgade pashmina och nyklippt och nytonat fräscht hår. det är kul att få klä upp sig lite och låta ridbrallorna vila.


tisdag igen.

idag är det ju tisdag. det verkar nästan bli ett mönster för mig att skriva på tisdagar. jag tycker alltid att jag börjar med.."idag är det tisdag". ja, för idag är det tisdag igen och sitter i datasalen och skriver konteringar på bokslut. låter sådär lagom kul och jag är sjuk. ja, för i söndags kväll när jag åkte hem från stallet så fick jag jätteont i halsen och sedan trodde mamma att det var en halsböld och det lät så hemskt så jag trodde jag skulle dö när de skulle ta halsprov hos hälsovårdscentralen..jag som aldrig är sjuk är ju inte så haj på det. speciellt inte det där med sjuksköterskor som säger gapa.

men det är bättre sedan jag sköljt ner några ipren. det blir det alltid. men det blir ingen ridning idag i alla fall, oswald får vila. kanske blir en liten promenix på sin höjd. fast det är inte så roligt väder. och jag ser fram mot imorgon. då ska vi gå ut och äta och grina lite för att johanna åker till usa i fem veckor. jag vet, jag vet, fem veckor är inte så mycket men det är ändå mycket.

nej, nu ska jag fortsätta att vara ambitiös och gullig i rosa tunika och vårlockar. ja, för snart är det faktiskt vår.

tack och hej, leverpastej!

idag är inte så tiptop. jag har lite magsjuka, lite förkylning, lite feber. lite allting av det onda och eftersom jag sällan är sjuk så är jag väldigt dålig på det.
så nu ska jag kurera mig med lite honungste för magen och en vetekudde för nacken. för just det, det glömde jag ju att nämna. jag har ont i nacken också.
ingen ridning idag med andra ord. det tycker nog oswald bara är skönt men mindre skönt för mig när jag ska rida för eva och han är piggelin. man lyckas inte komma till arbete, liksom.

till linda: jag glömde skriva det, men du får gärna rida oswald på söndag om du vill! eller någon gång i nästa vecka. =)

see you later, alligator. eller nått.
tack och hej, leverpastej!

Vårigt.

Ja när man ändå sitter vid datorn så kan man väl blogga lite då..Fast det har inte hänt så mycket intressant hittills. Jag har kommit hem från skolan och ätit varma koppen (eller druckit kanske?) och så kollar jag lite på e-bay om där finns några fina ballerinaskor till sommaren. Ja, allt bloggande om e-bay från kusin Linda har gjort att jag måste kolla läget. Hittar man nått fint till lagom pris så varför inte? Fast jag vet inte riktigt hur man gör än.

Jag ska träna dressyrprogram idag för den 5 mars gör jag och Oswald premiär på banorna. Eller nått. Ska bli kul i alla fall och det är L:B jag ska tävla. Klasserna som går då det är sista omgången i Toyota Cup är L:B, L:A och MSV:B. Lite tidigt att vara nervös kanske.

Lyssna på Helen Sjöholms nyinspelade version av gamla visor. Lånade den på biblioteket. Mycket fin och mycket mycket våårig.