atmosphere

jag behöver göra något. ha ett projekt, jag klättrar snart på väggarna av tristess. lite mindre tid att bläddra i gammal bob hansson-metaforik, lite oftare sitta på kungliga biblioteket med utsikt över parken. lite mindre dyngrak, lite mer sinnligt lugn. jag kanske ska skriva en till bok? jag har ingen inspiration, men har börjat redigera den långa, långa poesin i alla fall (äntligen, jessica!). men nu joy division och morfologi. fan vad jag saknar stockholm.

jag har ritat streck mellan punkterna i mitt liv utan att se ett enda sammanhang

nu: national - runaway

önskar något annat än snötäckta granar utanför fönstret. en klyschig fransk riviera, rödvin från morgon till kväll, eskapism eller något annat. tylldrömmar, vardagen förstör mig.
apropå frankrike: hatar den där mannen som pratade franska med mig. som var han alldeles för ful för det vackra språket, därför har jag bestämt mig för att franska är fult.
det är något alldeles absurt med alla människor som kommer in i ens liv och sedan försvinner, mestadels är det bara meningslösa dialoger, trötta frågor om vädret. jag är trött på sånt, jag skiter i sånt.
jag önskar något annat än snötäckta granar utanför fönstret, min kropp skulle må bra av lite hav.
istället: kaffe, mjuka hästmular och att vägra älska sådant som inte är värt att älskas.