förresten!

om någon har ett bra tips på en bra och billig (studentbillig) kamera, så vore jag tacksam!

det här med facebook har fått mig att inse hur värdo jag är som aldrig fotar, vare sig mig själv eller mina vänner. som verkligen borde fotas, lite spontant och whenever.

jag vill ha något lätthanterligt, även, sedan jag verkligen är helt värdo på teknik.

detta evinnerliga rubriksättande...

chardonnay och betala räkningar. snacka om att blanda nytta med nöje.

idag har jag ridit. jag ska tävla (?) om tre veckor. mycket skumt. men jag ska göra det i alla fall. helt plötsligt är jag medlem i vindö ryttarförening och jag har tränat dressyrprogram i deras jättefina ridhus.

det är något speciellt med att vara själv i ett ridhus med musikanläggning när det är fin höstdag och det finns stora fönster. man blir som hel.

...det kan jag förövrigt behöva inför helgen. för då kommer lite mer sandvikenbesök och jag ska visa stan. typ att jag inte pallar att springa götgatan upp och ner. nej, jag ska ta med dem på fotoutställning på kulturhuset istället. martin parr ställer ut till någon gång i november. det borde ni se!

de hade astrid lindgren-fotoutställning där i somras, för att det var 100 år sen hon föddes. fantastiskt bra, jag var på den tre gånger. kostar kanske en tjuga.

annars så jobbar jag på med uppsatsen. det går lite segt, jag chillar hellre och läser sån lyxig skönlitteratur.

sen så hittade jag en gammal samlingsskiva med svensk indie. lite pluxus, bob hund och first floor power. riktigt uppiggande och lagomt nostalgiskt.

jag och sandra har ätit jättegod tomatsoppa och kardemummaskorpor och kamomillte.

och sen chardonnay. det fanns ju liiiite kvar i flaskan..

saken är biff

det är alltså oktober. jag har inte skrivit på bloggen på tre månader. tid är så sjukt. idag är det fredag, och det bjuds på något slags nostalgiklubb på mariatorget. de har madonna-kväll på 80´s. det blir nog väldans kul att dansa massor.

idag har jag varit på värmdö och ridit på rambo. det var väldigt. så att säga, helande. eller vad pretto det låter. men ändå. det är liksom mp3 i ett ridhus som jag får ha för mig själv.
man blir trött i kroppen och frisk i huvudet. verkligen riktigt frisk i huvudet, av att hålla på med hästar.

så nu känner jag mig bättre. och starkare, och piggare.
jag läser lite moa martinsson och lyssnar på lite smiths.

nej nu ska jag måla mina naglar orangea, sedan ska jag dricka lite kaffe och ta ett bad. fredags(vardags)lyx. och såna doftljus. och sedan lite mapei och lindemans, så är saken biff.